AdLot
מחיקת חיבור Meta
אפשר לנתק את החיבור ל־Meta במסך חיבור החשבונות ב־AdLot. הניתוק מוחק את ההרשאות ופרטי החשבונות שנשמרו בחיבור זה.
אפשר גם להסיר את ההרשאה ל־AdLot בהגדרות Meta ולבקש מחיקת נתונים. לאחר טיפול בבקשה יתקבל קישור לאישור. קישור האישור תקף למשך 30 יום.
למסך חיבור החשבונות